Sobre Nosaltres

SportyCrowd és la plataforma que connecta el món dels esports. El nostre objectiu principal és ajudar als jugadors/es amateurs i equips a connectar uns amb els altres i així potenciar les seves carreres ajudant-los a aconseguir els seus objectius.

Tant si ets un atleta, un fisioterapeuta especialitzat en esports o representes a un club o una marca t'ajudem a fer contactes, a promoure't, a seguir el teu progrés o simplement a mantenir-te en contacte amb els teus companys/es. Les possibilitats són il·limitades a SportyCrowd.


Qui som

Som amants de l'esport i les tecnologies. Volem canviar la forma en la qual entenem els esports connectant persones, esports i tecnologia. Tot va començar allà al 2004 amb un petit blog i fòrum d'esports entre d’altres projectes i que ara ha evolucionat en el que és avui amb ambicions i somnis més grans.

Coneix els fundadors

Barbara
La Bàrbara sempre ha estat involucrada amb el món de l'esport, l'activitat física, l'educació i els infants. Té dues carreres universitàries relacionades amb esports (Educació Física i Ciències de l'Activitat Física i l'Esport) a més d'un Màster en Gestió Esportiva. Després d'acabar els estudis, la Universitat de Vic li va oferir seguir com a professora en el Grau de CAFE i i el mateix màster que havia cursat.
Jordi
En Jordi és l'informàtic i un altre addicte als esports. Ha jugat a handbol durant 16 anys. Va començar al seu poble (Santpedor), posteriorment a Primera Nacional amb l'OAR Gracia i també com a semi-professional a la quarta divisió Alemanya amb el TuS Derschlag. A part, ha dirigit el departament de IT a Europa a Airbnb.

Els nostres valors

Els nostres valors són molt importants per a nosaltres i per l’èxit de l'empresa doncs volem estar alineats, treballar conjuntament i com un de sol. Les nostres decisions i actes estan definits i segueixen aquests valors essencials que ens permetran ser els millors en el que volem fer.


Transparència ja que hem de ser oberts i sincers amb els nostres empleats i usuaris.

Simplicitat ja que no ens agrada la burocràcia, els processos llargs i el parlar per parlar.

Igualtat perquè creiem que tothom mereix les mateixes oportunitats.

Treballa amb nosaltres

Estem cercant gent apassionada que vulgui canviar el món dels esports i la tecnologia. Tot i que ara mateix no poguem pagar el teu talent perquè encara som una petita empresa, farem el possible perquè puguis formar part de l'equip. Mestrestant, si estàs interessat a format part del projecte, no dubtis a dir-nos hola!